Jak to všechno začalo?

Na začátku našeho projektu stála pandemie. Některá rozhodnutí prostě přicházejí neplánovaně… Naše zavedená cateringová firma M-Catering si do té doby vedla velice dobře, založil ji v roce 1997 Jiří Maleček a až do doby covidové měla spousty zakázek.


Ale pak to přišlo. Covid udeřil a vládní opatření nám svazovala ruce a brala obživu. Stejně jako ostatní gastro-provozovny jsme i my v M-Cateringu hledali uplatnění za podmínek, které nám naši milovanou práci v podstatě znemožňovaly. Svatby, párty, oslavy… vše bylo zrušeno.

Homenu vzniklo z potřeby přežít a podařilo se z ní vytvořit projekt, na který jsme pyšní. Rodina (Jirka s dcerou Mercedes) a celý tým dali hlavy dohromady a tak vzniklo Homenu.

Nabízíme univerzální menu boxy, které připravujeme jak pro firemní meetingy, tak pro soukromé zákazníky. Na výběr má zákazník ze tří variant (liší se nejen velikostí, ale také obsahem) a jeho objednávku mu dovezeme osobně až na adresu dle dohody.

Stále je pro nás priorita kvalita surovin a lhostejná nám není ani udržitelnost, proto jsou všechny naše obaly z recyklátů.

Naším cílem je ukázat lidem, že i jídlo z krabičky může být gastronomickým zážitkem a může vypadat skvěle.